Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Kijk dan eerst of we 'm hieronder al hebben beantwoord? Is dat niet zo, neem dan gerust even contact met ons op.  

Honden zijn welkom bij op De Sikkenberg, mits altijd aangelijnd en tegen betaling. Ze zijn welkom in de aangegeven verhuuraccommodaties, op de aangegeven kampeervelden en in Brasserie De Lepelaar. Honden mogen niet op het campingterrein worden uitgelaten. Naast de camping is een uitlaatveld. Het team van de receptie vertelt je hier graag meer over. Ook zijn hier poepzakjes verkrijgbaar.

De Sikkenberg is een autoluwe camping. Dit houdt in dat het alleen is toegestaan om met de auto op het terrein te komen om spullen in en uit te laden. De rest van het verblijf op De Sikkenberg moet de auto worden geparkeerd op een van de parkeerterreinen. 

Zeker, je bent welkom. Je moet je bij aankomst wel melden bij onze receptie. Je betaalt dan 2 euro per persoon of 5 euro voor het hele gezin. Eet je ook wel even gezellig een ijsje bij ons?

Wij hebben een christelijke signatuur. Dit houdt in dat de eigenaren, het vaste team en de medewerkers van het animatieteam christelijk zijn. We kijken hierbij over kerkmuren heen. Dit geldt ook voor de zondagse gezinsdienst en voor de keuze van de gastsprekers. Er zijn ook onderdelen van het animatieprogramma die niet per se christelijk zijn, zoals sport & spel, de dropping, et cetera. En geen enkel onderdeel is verplicht, dus ook als niet-christen vinden we het fijn om je te mogen verwelkomen. 

Nee, dat mag niet in verband met de privacy van onze andere gasten en eventueel geluidsoverlast.

Ja, dat klopt. Wij noemen dit een voorkeursplaats en je betaalt hier 30 euro voor. In je boeking kun je het plekje aangeven. 

Het is toegestaan om een vuurtje te maken in een vuurschaal of te barbecuen op een goed middel, mits de weersomstandigheden dit toelaten. Een open vuur of kampvuur is te allen tijde niet toegestaan. 

Tussen 23.00 en 8.00 uur moet het rustig zijn op de camping. Zo hebben wij dit in ons campingreglement aangegeven. En onze ervaring is dat dit veelal op een goede manier wordt nageleefd. 

Leuk dat je het vraagt! We hebben een Camping App. Hier vind je alle praktische informatie voor je verblijf, kun je eten bestellen en vind je ook de agenda.