Tarieven

 

Hieronder vindt u de tarieven voor 2019. U kunt op deze website vrijblijvend de beschikbaarheid zien en online uw tarief berekenen. Ook kunt u dan direct uw plaats of accommodatie reserveren. Heeft u vragen? Neemt u dan contact met ons op via info@sikkenberg.nl  of bellen naar (0599) 66 11 44. We helpen u graag!

11-2-2019: De verhuurtarievenlijst is aangepast. Helaas is de prijslijst nog niet volledig. De prijzen van het Familiehuis worden aangepast ivm de toevoeging van het de wellness faciliteiten. De vernieuwde tarieven zullen z.s.m. worden aangepast. De tarieven van alle andere verhuur accomodaties zijn juist. De juiste tarieven van het Familiehuis zijn wel te vinden via zoek en boek. U kunt ook altijd mailen of telefonisch contact opnemen: info@sikkenberg.nl of (0599) 66 11 44.

Bekijk onze tarieven:

Kampeertarieven (PDF)
Tarieven Vaste- en Seizoensplaatsen (PDF)
Verhuurtarieven (PDF)

 

Kampeerbungalow

Kampeerbungalow

3-6 pers
Vanaf 70
Stacaravan

Stacaravan

4 pers
Vanaf €150
Familietent "Panorama"

Familietent "Panorama"

5 pers
Vanaf €150
Blokbungalow

Blokbungalow

6 pers
Vanaf €125
Safaritent "Zambia"

Safaritent "Zambia"

6 pers
Vanaf €175
Familiehuis "Zwaluw"

Familiehuis "Zwaluw"

12 pers
Vanaf €495

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Openluchtzwembad
  • Groot en klein toiletgebouw
  • Wasserette
  • Stortplaats chemisch toilet
  • Sport- en speelvelden
  • Versbroodservice
  • Dierenweides
Bekijk alle faciliteiten

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Ik ben zeer te spreken over deze camping! Al jaren kom ik er en het blijft er gewoon fantastisch!! Er is een zeer leuke jongerengroep en ook bij de volwassenen is er sprake van veel openheid en gezelligheid. Er heerst een soort van "iedereen kent iedereen" sfeer maar die is tegelijk wel heel open. Als buitenstaander kom je er namelijk heel makkelijk in en ook als je geen zin hebt in socializen ofzo dan is het alsnog een geweldige camping waar je heerlijk kunt uit rusten.

Menno, Beoordeling 10

Wij hebben op Camping De Sikkenberg een hele fijne tijd gehad. Op de camping ben je van alle faciliteiten en gemakken voorzien. De kinderen vonden de activiteiten,
sport- en spelvelden fantastisch! In de omgeving is eveneens genoeg te beleven.

Familie Harderwijk, Beoordeling 9

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief