Kies uw taal: |

Kamperen

 

Kamperen op De Sikkenberg betekent kamperen op een prachtig park in een adembenemende omgeving.

Welkom op Vakantiepark De Sikkenberg! Vanaf uw heerlijk ruime kampeerplaats trekt u zo de natuur in, maar ook de grote stad Groningen, de knusse stad Assen, of het pittoreske Bourtange zijn goed te bereiken. Vele verschillende uitjes zijn op korte afstand te vinden.

Op vakantiepark De Sikkenberg vindt u ruime kampeerplaatsen. Onze Standaard Kampeerplaatsen zijn 100 m2 groot, terwijl de Comfort en Comfort-plus Kampeerplaatsen een oppervlakte van 125 m2 hebben. Op onze kampeervelden is altijd minimaal één speeltoestel voor kinderen te vinden en u heeft de beschikking over minimaal 6 ampere stroomaansluiting. De meest luxe kampeerplaatsen (Comfort Plus) worden door heggetjes afgescheiden van andere plaatsen en hebben een eigen waterkraan, afvoerputje en een zwaardere elektra-aansluiting (10 amp). 

Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende kampeerplaatsen die te boeken zijn bij De Sikkenberg. Vindt meer informatie, zoek uit welke kampeerplaats het meeste geschikt is voor u en uw gezelschap en boek uw heerlijke verblijf op De Sikkenberg!

Alle kampeerplaatsen zijn te boeken van eind april tot half oktober. Aanvang van het seizoen is vanaf het begin van de meivakantie; het seizoen eindigt na de herfstvakantie.


Tarieven Kamperen 2021 (PDF)

Kampeer mogelijkheden De Sikkenberg

Standaard

Een standaardplaats op De Sikkenberg is een ruime kampeerplaats voor één groot kampeermiddel en één bijzettentje.

 

 

Meer informatie

Comfort 

Een comfortplaats op De Sikkenberg is een extra ruime kampeerplaats voor één groot kampeermiddel met ruimte voor twee bijzettentjes.

Meer informatie

Comfort-plus 

Een comfort-plusplaats is een extra ruime kampeerplaats die door heggetjes wordt afgescheiden van de andere plaatsen.

Meer informatie

Trekkersplaatsen 

Een trekkersplaats op De Sikkenberg is een kleine kampeerplaats voor één trekkerstentje.

Meer informatie

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Deze camping heeft alles wat nodig is om iedereen tevreden te maken. Voor kinderen is er een recreatie team die zeer enthousiast is. Dit geldt ook voor de jeugd. Voor (jong) volwassenen is er ook genoeg te doen.De cafetaria is ook zeer goed. De omgeveing is met de fiets heel goed te bekijken: onstwedde, stadskanaal, vlagtwedde, bourtange, borger (hunnebedden) enz. Om een langverhaal kort te maken: zeker een idee als je met een jong gezin in nederland op vakantie wilt.

dit artikel is geschreven toen we er waren.

Laurens, Beoordeling 9

Wij hebben er een geweldig verblijf gehad. Een zeer kindvriendelijke auto vrije camping. Voor de kinderen word er van alles georganiseerd. Voor de oudere jeugd ook van alles te doen. Wij hadden een comfort plus plek die is ons prima bevallen. Eigenaren zeer leuke mensen. Volgende jaar gaan we er zeker weer heen.

Jenjoh, Beoordeling 10

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief