Kies uw taal: |

Kamperen

Gastvrij, gemoedelijk en in de zomer volop gericht op kinderen en jongeren: dat is De Sikkenberg. Kom je deze zomer bij ons kamperen? We hebben op ons terrein ruim opgezette kampeervelden. In het midden van elk veld hebben we een speeltoestel voor de kinderen, zodat je er goed zicht op hebt vanuit je tent. 

Soorten kampeerplaatsen
We hebben verschillende soorten kampeerplaatsen: standaard plaatsen (100 m2), comfortplaats (125m2), comfortplusplaatsen (125m2, sommigen met privé sanitair) en trekkersplaatsen. De comfortplusplaatsen hebben heggetjes voor meer privacy, een eigen waterkraan, afvoerputje en een zwaardere elektra-aansluiting (10 amp). De standaard plaatsen hebben een 6 amp.aansluiting en de comfortplaatsen hebben 10 amp aansluiting. 

Voorkeursplaats of zonder honden
Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde plek op de camping of je wilt een plekje waar geen honden mogen komen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij de boeking. De kosten voor een voorkeursplaats zijn € 25 per boeking. 

Geen eigen eigen tent?
Heb je geen eigen tent of houd je juist van wat meer luxe? Boek dan een van onze safaritenten of lodgetenten

Seizoen
Alle kampeerplaatsen zijn te boeken van eind april tot half oktober. Aanvang van het seizoen is vanaf het begin van de meivakantie. Het seizoen eindigt na de herfstvakantie. 

Recreatieprogramma
In de zomervakantie hebben we een christelijk, interkerkelijk recreatieprogramma voor jong en oud. Op zondagen is er een gezinsdienst met een spreker die in die week ook studies organiseert voor volwassenen. We hebben een mini-kinderboerderij, zodat de kinderen elke dag even een cavia kunnen aaien en de geiten eten kunnen geven. En is het warm? Dan neem je natuurlijk even een duik in ons zwembad.

We zien je graag je deze zomer! 


Prijslijst kamperen 2023 (PDF)

Kampeer mogelijkheden De Sikkenberg

Standaard

Een standaardplaats op De Sikkenberg is een ruime kampeerplaats voor één groot kampeermiddel en één bijzettentje.

 

 

Meer informatie

Comfort 

Een comfortplaats op De Sikkenberg is een extra ruime kampeerplaats voor één groot kampeermiddel met ruimte voor twee bijzettentjes.

Meer informatie

Comfort-plus 

Een comfort-plusplaats is een extra ruime kampeerplaats die door heggetjes wordt afgescheiden van de andere plaatsen.

Meer informatie

Trekkersplaatsen 

Een trekkersplaats op De Sikkenberg is een kleine kampeerplaats voor één trekkerstentje.

Meer informatie

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Deze camping heeft alles wat nodig is om iedereen tevreden te maken. Voor kinderen is er een recreatie team die zeer enthousiast is. Dit geldt ook voor de jeugd. Voor (jong) volwassenen is er ook genoeg te doen.De cafetaria is ook zeer goed. De omgeveing is met de fiets heel goed te bekijken: onstwedde, stadskanaal, vlagtwedde, bourtange, borger (hunnebedden) enz. Om een langverhaal kort te maken: zeker een idee als je met een jong gezin in nederland op vakantie wilt.

dit artikel is geschreven toen we er waren.

Laurens, Beoordeling 9

Wij hebben er een geweldig verblijf gehad. Een zeer kindvriendelijke auto vrije camping. Voor de kinderen word er van alles georganiseerd. Voor de oudere jeugd ook van alles te doen. Wij hadden een comfort plus plek die is ons prima bevallen. Eigenaren zeer leuke mensen. Volgende jaar gaan we er zeker weer heen.

Jenjoh, Beoordeling 10

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief