Kamperen

Beleef samen met je kinderen een onvergetelijke kampeervakantie in Nederland! Onze kindvriendelijke camping vind je in Onstwedde, op de grens van Groningen en Drenthe, midden in de natuur. We hebben ruim opgezette kampeervelden. Centraal op elk kampeerveld staat een speeltoestel voor de kinderen, zodat je er goed zicht op hebt vanuit je tent. Daarnaast is er voor de kinderen een (deels christelijk) animatieprogramma, een mini-kinderboerderij en een zwembad.

Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde plek op de camping of je wilt een plekje waar geen honden mogen komen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld bij de boeking. De kosten voor een voorkeursplaats zijn € 30 per boeking. Alle kampeerplaatsen zijn te boeken vanaf het begin van de meivakantie. Het seizoen eindigt na de herfstvakantie.

Wil je wel kamperen, maar heb je zelf geen tent? Kijk dan bij onze accommodaties en kies een luxe lodgetent, een safaritent of een familietent

Alle informatie binnen handbereik

Een relaxte vakantie met onze app

In onze app vind je praktische informatie, tips voor activiteiten in de omgeving en de agenda met alle activiteiten op het park. Met de app kun je ook bestellingen plaatsen bij ons restaurant, contact opnemen met de receptie, jezelf inschrijven voor activiteiten en broodjes bestellen.

Download hiernaast de app