Kies uw taal: |

Kampeerbungalows

Wij hebben op het Fazantenveld onze kampeerbungalows staan, hieronder ziet u de verschillende versies van deze kampeerbungalows. 

 

Kampeerbungalow 4 persoons

De 4 persoons kampeerbungalows zijn 32 m2 en staan op ruime plaatsen met een terrasje en een picknicktafel. Van binnen bestaat de bungalow uit een open ruimte met een (slaap)bank, eettafel, ingericht keukenblok en twee afgeschermde slaapcompartimenten.

  Meer informatie  

Kampeerbungalow 2 persoons

De 2 persoons kampeerbungalow is 26 m2 groot. Ook deze kampeerbungalow is voorzien van een terras en een picknickbank. Van binnen bestaat de bungalow uit een open ruimte met een (slaap)bank, eettafel, ingericht keukenblok en één afgeschermd slaapcompartiment met een stapelbed.

  Meer informatie  

 

Kampeerbungalow 4 persoons met privé sanitair

Wij hebben een kampeerbungalow met privé sanitair voor 4  personen op het Fazantenveld. De bungalows zijn 32 m2 en staan op ruime plaatsen met een terrasje en een picknicktafel. Van binnen bestaat de bungalow uit een open ruimte met een (slaap)bank, eettafel, ingericht keukenblok, twee afgeschermde slaapcompartimenten en een ruimte met douche, toilet en wastafel.

  Meer informatie