Kies uw taal: |

Huren

Houd je wel van de gezellige sfeer van kamperen, maar heb je geen eigen tent of wil je wat meer luxe? Huur dan een van onze accommodaties. We hebben comfortabele safaritenten, luxe lodgetenten, blokbungalows, kampeerbungalows en zelfs een familiehuis voor 12 personen. Hieronder vind je een overzicht van alle soorten accommodaties, dus kijk rustig even rond wat er bij jou en je gezin past. 

Het familiehuis is het hele jaar door te boeken. Onze andere accommodaties zijn te huren van april tot en met oktober. Sommige accommodaties worden gesloten als ze niet geschikt zijn voor verhuur in de koudere maanden van het camping seizoen: april, mei, eind september en oktober. 

 

Verhuuraccommodatie mogelijkheden De Sikkenberg

Blokbungalows - 6 personen

Een blokbungalow op De Sikkenberg is een comfortabel houten blokhuis met een overdekte grote veranda.

Meer informatie

Kampeerbungalow - 4 tot 6 personen

Op De Sikkenberg kunt u comfortabel kamperen in een houten 'tent' met zeildoekdak.

 

Meer informatie

Kampeerbungalow - 2 tot 4 personen

Op De Sikkenberg kunt u comfortabel kamperen in een houten 'tent' met zeildoekdak. 

Meer informatie

Familietent Panorama - 5 personen

Familietent 'Panorama' is een ruime en stoere vijf persoons boogtent met een houten vloer geplaatst aan het begin van het Cetti’s-zangerveld.

Meer informatie

Trekkershuisje - 4 personen

De trekkershutten op De Sikkenberg zijn uitermate geschikt voor fietsers en 'trekkers' die voor één of een paar nachten een goed bed en onderdak willen hebben voor een minimale prijs.

 

Meer informatie

Familiehuis De Zwaluw - 12 personen

Het groepshuis Zwaluw is een ruim en luxe huis aan de oprijlaan naar De Sikkenberg. Een comfortabel Scandinavisch blokhuis met een ruim terras en tuin. 

Meer informatie

Lodgetent Kanisa - 6 personen

Onze safaritent “Kanisa” is een echte glampingtent, speciaal ontworpen voor het luxe tentkamperen. De tent met houten wanden is van alle gemakken voorzien!

Meer informatie

Safaritent Zambia - 6 personen

Safaritent 'Zambia' is een ruime en stoere zes persoons glamping-tent met een houten vloer en steigerhouten meubelen, geplaatst op de kopse kant van het Jan van Gentveld. 

Meer informatie

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Ik ben zeer te spreken over deze camping! Al jaren kom ik er en het blijft er gewoon fantastisch!! Er is een zeer leuke jongerengroep en ook bij de volwassenen is er sprake van veel openheid en gezelligheid. Er heerst een soort van "iedereen kent iedereen" sfeer maar die is tegelijk wel heel open. Als buitenstaander kom je er namelijk heel makkelijk in en ook als je geen zin hebt in socializen ofzo dan is het alsnog een geweldige camping waar je heerlijk kunt uit rusten.

Menno, Beoordeling 10

Wij hebben op Camping De Sikkenberg een hele fijne tijd gehad. Op de camping ben je van alle faciliteiten en gemakken voorzien. De kinderen vonden de activiteiten,
sport- en spelvelden fantastisch! In de omgeving is eveneens genoeg te beleven.

Familie Harderwijk, Beoordeling 9

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief