Terug naar Groepen

Zaal huren

  • Gezellige, rustiek/landelijk ingerichte zalen
  • Geschikt voor allerlei soorten bijeenkomsten
  • Goede horeca

Restaurant/brasserie De Lepelaar

De Lepelaar is het pareltje van De Sikkenberg. De brasserie is gezellig ingericht. Er zijn voldoende en schone toiletten. De brasserie is geschikt voor bijeenkomsten tot maximaal 120 personen. Erg gezellig voor een receptie, een familiefeest of een personeelsuitje. De huur van de brasserie is altijd in combinatie met onze horeca.

Hoge Zaal

De Hoge Zaal is een ruimte in Brasserie De Lepelaar. Deze zaal is geschikt voor maximaal 75 personen. De Hoge Zaal heeft een beamer, een geluidsinstallatie, een piano en een podium. Deze zaal is daarom onder andere geschikt voor een vergadering of een besloten bijeenkomst. De huur van de Hoge Zaal is altijd in combinatie met onze horeca.

Tent voor evenementen

Buiten de vakanties verhuren wij onze grote witte evenemententent. Deze tent gebruiken wij in de vakanties voor de gezinsdiensten en kinderclubs. De tent bestaat uit twee aan elkaar gebouwde hallen met een totaaloppervlakte van 400 m2. Er is plaats voor 360 personen. Huur je een gedeelte van de tent (‘de kleine tent’), dan heb je ruimte voor ongeveer 125 personen. Er staan stoelen, er is een podium en er zijn audiovisuele middelen beschikbaar.

Dagverblijf Het Vogelnest

Ons groeps- en dagverblijf Het Vogelnest (70m2) kan voor een dag of meer dagen worden gehuurd. Het Vogelnest staat centraal op ons terrein met ervoor een volleybal- en basketbalveld. Het Vogelnest heeft een keuken, een ruime zithoek met banken, eettafels met stoelen en uiteraard toiletten. Je kunt er gebruik maken van een beamer. De zaal is geschikt voor maximaal 40 personen en de huur is op basis van gedeeltelijke of gehele zelfverzorging. Inventaris keuken: 6-pits gasfornuis, grote pannen, waterkoker, koffiezetapparaat (standaard en horecaformaat), magnetron, koelkast, diepvries, vaatwasser en voldoende servies.


We leveren altijd een evenement op maat. Dus vraag een offerte aan met je wensen en ideeën, dan nemen wij contact met je op.

Alle informatie binnen handbereik

Een relaxte vakantie met onze app

In onze app vind je praktische informatie, tips voor activiteiten in de omgeving en de agenda met alle activiteiten op het park. Met de app kun je ook bestellingen plaatsen bij ons restaurant, contact opnemen met de receptie, jezelf inschrijven voor activiteiten en broodjes bestellen. Download de app en  log in met de QR-code die je hier vindt.

Download hiernaast de app