Faciliteiten

We hebben op De Sikkenberg goede voorzieningen voor onze gasten. Zo hebben we een groot sanitairgebouw, een restaurant en een buitenzwembad. Bekijk ook het fotoalbum hieronder.

Bij ons receptieteam kun je terecht met al je vragen. De openingstijden van de receptie vind je in onze Camping App. Via de app is het overigens ook mogelijk om te chatten met de receptie. Gewoon vanuit je luie stoel dus.

Geen zin om te koken? Geniet van een heerlijke maaltijd in Brasserie De Lepelaar of geef je bestelling door via de Camping App en eet je patat op bij de tent. We verkopen ook heerlijke ijsjes. In de zomervakantie is er een versebroodjesservice en organiseren we gezellige borrelavonden op het terras van De Lepelaar.

In onze app vind je praktische informatie, tips voor activiteiten in de omgeving en de agenda met alle activiteiten op het park. Met de app kun je ook bestellingen plaatsen bij ons restaurant, contact opnemen met de receptie, jezelf inschrijven voor activiteiten en broodjes bestellen.

Onze buitenzwembad heeft een diep bad en twee peuterbadjes. Er is ook een fijne ligweide met ligstoelen. 

In de omgeving van onze camping kun je prachtig fietsen. Er is een knooppuntennetwerk en er zijn veel verschillende routes waarbij je door dorpjes en langs riviertjes en statige boerderijen komt. Fietsen kunnen worden gehuurd in Stadskanaal. Bij de receptie vind je hierover meer informatie.

Schoon en verwarmd, dat is ons ruime sanitairgebouw. Hier hebben we onder anderen een familiebadkamer, een mindervalidenbadkamer, wasmachines en een chemisch toilet. We hebben ook een kleiner sanitairgebouw met douches, wc’s en een afwasplaats.

Bij je boeking zit een wificode die je kunt gebruiken op 1 apparaat. Je kunt bij de receptie altijd meer bijkopen. 

Kinderen en jongeren hoeven zich geen moment te vervelen op De Sikkenberg. Op elk kampeerveld staat een speeltoestel of een zandbak en verder vind je op ons terrein een airtrampoline, een groot klimrek, speelhuisjes, een mini-kinderboerderij, een tafeltennistafel, een pooltafel, een jeu-de-boulesbaan, een voetbalveld, een basketbalveld en een volleybalveld. Jongeren hebben in het midden van het terrein een eigen ontmoetingsplek, Het Vogelnest.

We hebben een klein kruidentuinje op de camping. Lekker voor als je net even die oregano toe wilt voegen aan je pastasaus.  

Natuurlijk niet echt een faciliteit, maar voor hondenliefhebbers en niet-liefhebbers wel een belangrijk punt. Er zijn een aantal kampeervelden waarop één hond per kampeerplek is toegestaan. Voorwaarde is wel dat honden altijd aangelijnd moeten zijn op de camping.