Voor en door jongeren

We willen op De Sikkenberg plek en ruimte bieden voor jongeren. We vinden het belangrijk dat jongeren een veilige plek hebben waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze met hun blijheid én verdriet terecht kunnen. Jongeren zijn bezig met het vormen van een eigen identiteit en we willen hen graag hierbij helpen door over lastige onderwerpen te praten en te vertellen over hoe God de dingen ziet. We hopen door de activiteiten heen, dat jongeren mogen ontdekken dat ze een levende relatie met God kunnen hebben of dat ze hun relatie met God verdiepen. Uiteraard willen we ook graag dat jongeren een heerlijk ontspannen vakantie hebben en nieuwe vriendschappen opbouwen.

Ons jongerenprogramma heeft als naam 'Mountain Movers' en wordt gedraaid door jongeren. Mountain Movers staat onder leiding van onze jongerenwerkcoördinator Joas de Boer. Mountain Movers staat voor de vaste grond van het geloof en dat we hopen dat jongeren Gods kracht mogen zien in hun leven en dit mogen uitdragen, tot opbouw van Gods Koninkrijk. Niet vanuit regels of tradities maar vanuit liefde en passie om God te dienen en te eren. 

Mountain Movers bestaat uit:

To the Point (16-plus)
Tijdens deze avonden gaan we met de jongeren in gesprek over verschillende onderwerpen. Het is de plek waar we duidelijk tot een punt komen, ieder zijn eigen kijk op het onderwerp. Zo kunnen we ook van elkaar leren. Op deze manier leren de jongeren hoe bepaalde zaken in hun leven zijn of hoe ze er mee om gaan, ook kunnen ze van elkaar leren. Het is aan activiteit met verdieping en daarom geschikt voor 16+ers.

To the Source
Met To The Source gaan we met de jongeren naar de Bron. Het is de plek waar de jongeren meer over God kunnen leren en zich weer kunnen opladen.

Xalt!
Xalt - spreek uit als 'exalt' is Engels voor verhogenverheerlijken. Tijdens deze avond maken we muziek met elkaar en willen we God aanbidden. Ook bespreken we verschillende thema’s en kunnen ze horen wat God tegen hen te zeggen heeft.

United
Met United willen we dat de jongeren elkaar ontmoeten en eventueel nieuwe jongeren leren kennen. Geheel op een ontspannen, leuke en soms gekke manier!

Next Gen. (12 tot 16 jaar)
Met Next Gen. willen we de tieners (12-16 jaar) na laten denken over bepaalde thema’s. Dit doen we op een speelse manier en door met elkaar in gesprek te gaan.

Het Vogelnest (ontmoetingsruimte)
Naast de activiteiten kunnen jongeren elkaar ontmoeten in groepsgebouw Het Vogelnest. De vrijwilligers van het jongerenteam zijn altijd bereid voor een goed gesprek. Ook worden er allerlei sporttoernooien georganiseerd en gaan de jongeren met elkaar vaak zelf een balletje trappen of volleyballen.

 

Klik hier voor meer informatie over het KJER-Team.

Kampeerbungalow

Kampeerbungalow

3-6 pers
Vanaf 70
Stacaravan

Stacaravan

4 pers
Vanaf €150
Familietent "Panorama"

Familietent "Panorama"

5 pers
Vanaf €150
Blokbungalow

Blokbungalow

6 pers
Vanaf €125
Safaritent "Zambia"

Safaritent "Zambia"

6 pers
Vanaf €175
Familiehuis "Zwaluw"

Familiehuis "Zwaluw"

12 pers
Vanaf €495

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Openluchtzwembad
  • Groot en klein toiletgebouw
  • Wasserette
  • Stortplaats chemisch toilet
  • Sport- en speelvelden
  • Versbroodservice
  • Dierenweides
Bekijk alle faciliteiten

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Ik ben zeer te spreken over deze camping! Al jaren kom ik er en het blijft er gewoon fantastisch!! Er is een zeer leuke jongerengroep en ook bij de volwassenen is er sprake van veel openheid en gezelligheid. Er heerst een soort van "iedereen kent iedereen" sfeer maar die is tegelijk wel heel open. Als buitenstaander kom je er namelijk heel makkelijk in en ook als je geen zin hebt in socializen ofzo dan is het alsnog een geweldige camping waar je heerlijk kunt uit rusten.

Menno, Beoordeling 10

Wij hebben op Camping De Sikkenberg een hele fijne tijd gehad. Op de camping ben je van alle faciliteiten en gemakken voorzien. De kinderen vonden de activiteiten,
sport- en spelvelden fantastisch! In de omgeving is eveneens genoeg te beleven.

Familie Harderwijk, Beoordeling 9

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief