Kies uw taal: |

Voor en door jongeren

We willen op De Sikkenberg plek en ruimte bieden voor jongeren. We vinden het belangrijk dat jongeren een veilige plek hebben waar ze zichzelf kunnen zijn. Uiteraard willen we graag dat jongeren een heerlijk ontspannen vakantie hebben en nieuwe vriendschappen opbouwen. Centraal op het vakantiepark staat het 'Vogelnest'. Dit is de verzamelplaats voor kinderen en jongeren waar ze overdag terecht kunnen om lol te maken, te hangen en s'avonds zonder overlast te veroorzaken kunnen chillen tot maximaal 2 uur s`nachts.

Voor de jongeren word een ruim programma aangeboden. Je kunt bijvoorbeeld meedoen aan de wekelijkse dropping, de bonte avond en daarnaast is er elke zaterdag United waar onder anderen de nieuwe gasten welkom zijn om elkaar te leren kennen. Ook worden er allerlei sporttoernooien georganiseerd en gaan de jongeren met elkaar vaak zelf een balletje trappen of volleyballen. Elke vrijdag is er een gezellig kampvuur achter op het park. 

 

Mountain Movers:

Een deel van de activiteiten van het jongerenprogramma heeft als gezamenlijke naam 'Mountain Movers'. De naam staat voor de vaste grond van het geloof en dat we hopen dat jongeren Gods kracht mogen zien in hun leven en dit mogen uitdragen, tot opbouw van Gods Koninkrijk. Niet vanuit regels of tradities maar vanuit liefde en passie om God te dienen en te eren. 

To the Point (16-plus)
Tijdens deze avonden gaan we met de jongeren in gesprek over verschillende onderwerpen. Het is de plek waar we duidelijk tot een punt komen, ieder zijn eigen kijk op het onderwerp. Zo kunnen we ook van elkaar leren. Op deze manier leren de jongeren hoe bepaalde zaken in hun leven zijn of hoe ze er mee om gaan, ook kunnen ze van elkaar leren. Het is aan activiteit met verdieping en daarom geschikt voor 16+ers.

To the Source
Met To The Source gaan we met de jongeren naar de Bron. Het is de plek waar de jongeren meer over het geloof kunnen leren en zich weer kunnen opladen.

Xalt!
Xalt - spreek uit als 'exalt' - is Engels voor verhogenverheerlijken. Tijdens deze avond maken we muziek met elkaar en willen we aanbidden. Ook bespreken we verschillende thema’s en kunnen ze horen wat Hij tegen hen te zeggen heeft.

Next Gen. (12 tot 16 jaar)
Met Next Gen. willen we de tieners (12-16 jaar) na laten denken over bepaalde thema’s. Dit doen we op een speelse manier en door met elkaar in gesprek te gaan.

 

Kampeerbungalow

Kampeerbungalow
3-6 pers
Vanaf 70

Trekkershut

Trekkershut
4 pers
Vanaf €150

Familietent Panorama

Familietent Panorama
5 pers
Vanaf €150

Blokbungalow

Blokbungalow
6 pers
Vanaf €125

Safaritent Zambia

Safaritent Zambia
6 pers
Vanaf €175

Familiehuis Zwaluw

Familiehuis Zwaluw
12 pers
Vanaf €495

Faciliteiten

 • Restaurant
 • Snackbar
 • Openluchtzwembad
 • Peuterbad
 • Vernieuwd toiletgebouw
 • Wasserette
 • Stortplaats chemisch toilet
 • Sport- en speelvelden
 • Speeltoestellen
 • Versbroodservice
 • Dierenboerderij
Bekijk alle faciliteiten

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Ik ben zeer te spreken over deze camping! Al jaren kom ik er en het blijft er gewoon fantastisch!! Er is een zeer leuke jongerengroep en ook bij de volwassenen is er sprake van veel openheid en gezelligheid. Er heerst een soort van "iedereen kent iedereen" sfeer maar die is tegelijk wel heel open. Als buitenstaander kom je er namelijk heel makkelijk in en ook als je geen zin hebt in socializen ofzo dan is het alsnog een geweldige camping waar je heerlijk kunt uit rusten.

Menno, Beoordeling 10

Wij hebben op Camping De Sikkenberg een hele fijne tijd gehad. Op de camping ben je van alle faciliteiten en gemakken voorzien. De kinderen vonden de activiteiten,
sport- en spelvelden fantastisch! In de omgeving is eveneens genoeg te beleven.

Familie Harderwijk, Beoordeling 9

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief