Kies uw taal: |

ZION

 In verband met het Corona-virus is ZION 2020 helaas afgelast.

 

Festival "ZION" op 12/13 en 14 juni 2020!

 

In juni 2020 vindt het jaarlijks terugkerende festival weer plaats op de Sikkenberg.

Naast sport en muziek zijn er ook veel andere activiteiten. Zo zijn er verschillende workshops, seminars en ontmoetingen met leuke artiesten. Daarnaast zijn er tijdens het festival een aantal diensten met leuke sprekers. Het hele weekend is een lounge geopend waar jongeren kunnen chillen.

Het festival staat ook bol van muziek en concerten. Met een weekendticket heb je toegang tot alle concerten. De vrijdag en zaterdagavond staan in het teken van muziek. De hele avond treden bekende artiesten op. Op vrijdagavond is de opening van het festival.

Sport is een belangrijk onderdeel van ons festival. Voor iedereen die er van houdt geldt bijna automatisch dat elk moment een goed moment is om fanatiek te sporten. Niet dan? Festival Zion zou daarom niet compleet zijn als er niet gesport kan worden. Daarvoor hebben we een speciale partner: Next Move. Op zaterdag organiseert Next Move meerdere sporttoernooien waaronder volleybal, beach volleybal en voetbal. 

Op zondag organiseert Next Move workshops over hoe je sport kan gebruiken om je geloof te beleven en te delen, bijvoorbeeld met je wijkgenoten, sportteam en andere sporters. Want wij geloven dat sport niet alleen te gek is voor jezelf maar ook voor je omgeving en zelfs voor God… Ben je sporter maar heb je geen idee hoe je dat zou moeten doen. Geen probleem, daar vertellen we je meer over tijdens festival Zion.

 

 

Ik heb genoten van het voetbaltoernooi omdat ik mee kon doen met een groep jongens die wekelijks mee voetballen bij KOMsport (onderdeel van Next Move.) Ze gaan niet allemaal naar de kerk. Maar mochten op deze manier toch nog meer kennis maken hoe sport gecombineerd kan worden met het geloof! Deze jongens straalde positiviteit uit! En ik heb genoten van een enthousiast maar ook gedreven team! Waarmee we in een gezellig sfeer om de winst mochten strijden.
《 Johan 》
 
Ik vond ZION vooral super gezellig. De sfeer is vertrouwd en de artiesten zijn goed. Ik was veel in de lounge waar de hele dag leuke activiteiten elkaar afwisselen en we de avonden afsloten met een groot feest! Ik heb tijdens ZION nieuwe vrienden gemaakt. En ondanks dat ik niet mee heb gedaan aan het sporttoernooi heb ik me het hele weekend super vermaakt!
《 Marloes 》

 

Kampeerbungalow

Kampeerbungalow
3-6 pers
Vanaf 70

Hut voor Trekkers

Hut voor Trekkers
4 pers
Vanaf €150

Familietent "Panorama"

Familietent "Panorama"
5 pers
Vanaf €150

Blokbungalow

Blokbungalow
6 pers
Vanaf €125

Safaritent "Zambia"

Safaritent "Zambia"
6 pers
Vanaf €175

Familiehuis "Zwaluw"

Familiehuis "Zwaluw"
12 pers
Vanaf €495

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Openluchtzwembad
  • Groot en klein toiletgebouw
  • Wasserette
  • Stortplaats chemisch toilet
  • Sport- en speelvelden
  • Speeltoestellen
  • Versbroodservice
  • Dierenweides
Bekijk alle faciliteiten

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief