Recensies

Plaats uw recensie hier:

Recensies van andere klanten:

Gemiddeld: 17,7 van 20 op basis van 7 gebruikersrecensies


28-02-2017 11:22
Geschreven door Familie Harderwijk,
Wij hebben op Camping De Sikkenberg een hele fijne tijd gehad. Op de camping ben je van alle faciliteiten en gemakken voorzien. De kinderen vonden de activiteiten, sport- en spelvelden fantastisch! In de omgeving is eveneens genoeg te beleven.
28-02-2017 11:23
Geschreven door Menno,
Ik ben zeer te spreken over deze camping! Al jaren kom ik er en het blijft er gewoon fantastisch!! Er is een zeer leuke jongerengroep en ook bij de volwassenen is er sprake van veel openheid en gezelligheid. Er heerst een soort van "iedereen kent iedereen" sfeer maar die is tegelijk wel heel open. Als buitenstaander kom je er namelijk heel makkelijk in en ook als je geen zin hebt in socializen ofzo dan is het alsnog een geweldige camping waar je heerlijk kunt uit rusten.
15-03-2017 18:16
Geschreven door Jenjoh,
Wij hebben er een geweldig verblijf gehad. Een zeer kindvriendelijke auto vrije camping. Voor de kinderen word er van alles georganiseerd. Voor de oudere jeugd ook van alles te doen. Wij hadden een comfort plus plek die is ons prima bevallen. Eigenaren zeer leuke mensen. Volgende jaar gaan we er zeker weer heen.
15-03-2017 18:18
Geschreven door Laurens,
Deze camping heeft alles wat nodig is om iedereen tevreden te maken. Voor kinderen is er een recreatie team die zeer enthousiast is. Dit geldt ook voor de jeugd. Voor (jong) volwassenen is er ook genoeg te doen.De cafetaria is ook zeer goed. De omgeveing is met de fiets heel goed te bekijken: onstwedde, stadskanaal, vlagtwedde, bourtange, borger (hunnebedden) enz. Om een langverhaal kort te maken: zeker een idee als je met een jong gezin in nederland op vakantie wilt. dit artikel is geschreven toen we er waren.
15-08-2017 13:18
Geschreven door Familie Eskes,
Gisteren terug gekomen van een geweldige tijd op de Sikkenberg. We hebben genoten van rust en gastvrijheid vanuit een heerlijk huis. Voor zowel jongeren als kinderen is er van alles te doen. De sfeer is gezellig. Cafetaria is heerlijk! Alles heel schoon. Campingeigenaren zijn mensen met hart voor hun gasten. Kortom; voor volgend jaar hoeven wij niet meer te zoeken naar een vakantieplek. Die hebben we gevonden.
09-05-2018 12:56
Geschreven door R Pierik,
Een heerlijke week in de meivakantie op de Sikkenberg verbleven. Veel jongeren tot 18 jaar, waardoor er snel vrienden gemaakt konden worden. Sanitair is prima net als de warme ontvangst van de eigenaren! Je merkt dat het een levenswerk is. Er heerst een open sfeer! Ook de omgeving is boven verwachting. Boertange is een prachtig plaatsje en er is voldoende water om te vissen
27-04-2019 14:16
Geschreven door Familie uit Amersfoort,
Wij geven een aantal plus- en minpunten voor ons verblijf op camping De Sikkenberg: + Rustige camping (althans in het voorseizoen) +/- Veel vaste gasten (ons-kent-ons, wel vriendelijk) - In het voorseizoen is het zwembad helaas nog niet open - Inclusief diverse opslagen is dit een prijzige camping (althans voor het voorseizoen)