Nieuws

  Nieuw vanaf april 2019: Wellness!

In het familiehuis stapt u vanuit de eetkamer op uw wellness-plein achter het huis. Een heerlijke grote traditioneel hout gestookte ‘barrelsauna’ met genoeg plek voor de hele familie of vriendengroep. Onder de rustieke sfeervolle overkapping bevindt zich de hottub. Het is een comfortabel groot bad voor 10/12 personen waar het heerlijk vertoeven is. Door zijn extra verhoogde zitting kunt u ook half in het water plaats nemen, dit is ook een ideale plek voor kleinere kinderen.
Met behulp van een externe hout gestookte kachel kunt u uw hottub snel verwarmen. Compleet met bubbelsysteem voor optimaal genieten.
Een heerlijke buitendouche en relaxstoelen maakt deze discrete relaxplek (zomer en winter) compleet voor een onvergetelijk weekend of (mid)week.  

  Gastheer landschap Westerwolde

Afgelopen jaar zijn Jaap en Sari druk bezig geweest met de cursus gastheer van het landschap Westerwolde. Zij dragen nu officieel de naam 'gastheer-vrouw van het landschap Westerwolde'. Jaap en Sari hebben kennis opgedaan van van het ontstaan, de kernkwaliteiten en de natuurwaarden van het gebied. Wij kunnen u dit jaar dus nog veel meer mooie plekken in Westerwolde aanwijzen. In de Eendekoel`n komen oude kaarten van de omgeving te hangen en leuke foto`s uit vroegere tijden. Ook er is er door hen een cultuurhistorische wandeling van 8km gemaakt vanuit de Sikkenberg. In samenwerking met B&B 'De Porrepoele' zullen er ook excursies onder leiding van een natuurgids georganiseerd worden, deze excursies hebben de mooie naam: 'Op Laarzen En Sandalen'.