Kies uw taal: |

Trekkersplaatsen

Type Kamperen
Prijs vanaf €9,- per persoon per nacht

Trekkersplaatsen zijn verspreid over verschillende velden en worden per persoon berekend ongeacht één of twee overnachtende personen in één trekkerstent. Deze tent mag maximaal 9m2 zijn.

Onze trekkersplaatsen staan op ruime kampeervelden met in het midden minimaal één speeltoestel voor kleine kinderen. Trekkersplaatsen zijn te boeken voor de periode van eind april tot eind oktober. Op een trekkersplaats is geen elektra-aansluiting.

U kunt gebruik maken van de toiletgebouwen op het terrein. De douches werken op €0,20 munten, als u er geen heeft, kunt u gerust pinnen of wisselen bij de receptie.

 

Velden met trekkersplaatsen

  • Buizerdveld
  • Fazantenveld
  • Leeuweriksveld
  • Reigersveld

Niet inbegrepen
Toeristenbelasting (€ 1,50 per persoon per nacht)

 

Nog geen bestanden

Prijs & beschikbaarheid

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Deze camping heeft alles wat nodig is om iedereen tevreden te maken. Voor kinderen is er een recreatie team die zeer enthousiast is. Dit geldt ook voor de jeugd. Voor (jong) volwassenen is er ook genoeg te doen.De cafetaria is ook zeer goed. De omgeveing is met de fiets heel goed te bekijken: onstwedde, stadskanaal, vlagtwedde, bourtange, borger (hunnebedden) enz. Om een langverhaal kort te maken: zeker een idee als je met een jong gezin in nederland op vakantie wilt.

dit artikel is geschreven toen we er waren.

Laurens, Beoordeling 9

Wij hebben er een geweldig verblijf gehad. Een zeer kindvriendelijke auto vrije camping. Voor de kinderen word er van alles georganiseerd. Voor de oudere jeugd ook van alles te doen. Wij hadden een comfort plus plek die is ons prima bevallen. Eigenaren zeer leuke mensen. Volgende jaar gaan we er zeker weer heen.

Jenjoh, Beoordeling 10

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief