Kies uw taal: |

Welkom op Vakantiepark De Sikkenberg!

 We zijn al 25 jaar een familiebedrijf en houden van de gezelligheid die kinderen en jongeren brengen op de camping. Ook rust, goede voorzieningen én lekker eten vinden we belangrijk. Daarom hebben we in de zomer een verse-broodjesservice en organiseren we gezellige borrelavonden. In de zomervakantie hebben we ook een interkerkelijk recreatieprogramma. Kinderen en jongeren hebben een speciaal plekje in ons hart en op de camping. Ze hebben hun eigen programma, op elk veld staan speeltoestellen, we hebben een mini-kinderboerderij en jongeren hebben een eigen ontmoetingsplek. We hopen je snel te ontmoeten!

Harmen en Sari de Ruijter-Willems

Huren of kamperen       

Op De Sikkenberg kun je komen met je eigen tent, caravan of camper. Onze kampeerplaatsen zijn lekker ruim en sommige plaatsen hebben privé sanitair. Als je liever iets wilt huren, heb je de keuze uit ons comfortabele familiehuis voor 12 personen, een blokbungalow (houten huisje), een safaritent of een luxe lodgetent. 

 

Recreatieprogramma

Elke schoolvakantie hebben we een interkerkelijk kinderprogramma voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar dat wordt gedraaid door ons recreatieteam. Jongeren hebben een eigen ontmoetingsruimte (het Vogelnest) en voor hen organiseren we droppings, jongerendiensten en sporttoernooien. Elke zondag is er een gezinsdienst en voor de volwassenen zijn er door de week heen Bijbelstudies, vrouwenmiddagen en dagsluitingen onder leiding van de een gastspreker.

 

Kampeerbungalow

Kampeerbungalow
2-6 pers
Vanaf € 150,-

Trekkershut

Trekkershut
1 - 4 pers
Per nacht € 44,-

Familietent Panorama

Familietent Panorama
5 pers
Vanaf € 150,-

Blokbungalow

Blokbungalow
6 pers
Vanaf € 215,-

Safaritent Zambia

Safaritent Zambia
6 pers
Vanaf € 165,-

Familiehuis Zwaluw

Familiehuis Zwaluw
12 pers
Vanaf € 695,-

Faciliteiten

 • Restaurant
 • Snackbar
 • Openluchtzwembad
 • Peuterbad
 • Vernieuwd toiletgebouw
 • Wasserette
 • Stortplaats chemisch toilet
 • Sport- en speelvelden
 • Speeltoestellen
 • Versbroodservice
 • Dierenboerderij
Bekijk alle faciliteiten

Plattegrond

Plattegrond

Foto & Video

Foto & Video

Animatie

Animatie

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Ik ben zeer te spreken over deze camping! Al jaren kom ik er en het blijft er gewoon fantastisch!! Er is een zeer leuke jongerengroep en ook bij de volwassenen is er sprake van veel openheid en gezelligheid. Er heerst een soort van "iedereen kent iedereen" sfeer maar die is tegelijk wel heel open. Als buitenstaander kom je er namelijk heel makkelijk in en ook als je geen zin hebt in socializen ofzo dan is het alsnog een geweldige camping waar je heerlijk kunt uit rusten.

Menno, Beoordeling 10

Wij hebben op Camping De Sikkenberg een hele fijne tijd gehad. Op de camping ben je van alle faciliteiten en gemakken voorzien. De kinderen vonden de activiteiten,
sport- en spelvelden fantastisch! In de omgeving is eveneens genoeg te beleven.

Familie Harderwijk, Beoordeling 9

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief