Wähle deine Sprache: |

Nieuws

De onderstaande maatregelen zijn inmiddels niet meer geldig. Het huidige reglement en de coronamaatregelen die we treffen staan in ons informatieboekje die u ontvangt bij aankomst op de camping. 

 

    Lees via deze link de nieuwsbrief van 7 mei 2020.

    Klik hier voor updates over onze corona maatregelen.

    Nu ook privé sanitair te huur.

Wij bieden u dit jaar de mogelijkheid om privé sanitair bij bepaalde accomodaties te boeken. Tijdens het boekingsproces kunt u deze optie toevoegen bij een kampeerbungalow, safari- of panoramatent. Is dit in uw gewenste periode niet meer beschikbaar? Neem dan contact met ons op, dan proberen we samen met u iets te regelen.

    Boeken voor 2020!

 Vanaf nu kunt u weer boeken voor het komende seizoen. Komt u bij ons kamperen of wilt u liever iets huren?

  Het wellness vakantiehuis!

In het familiehuis stapt u vanuit de eetkamer op uw wellness-plein achter het huis. Een heerlijke grote traditioneel hout gestookte ‘barrelsauna’ met genoeg plek voor de hele familie of vriendengroep. Onder de rustieke sfeervolle overkapping bevindt zich de hottub. Het is een comfortabel groot bad voor 10/12 personen waar het heerlijk vertoeven is. Door zijn extra verhoogde zitting kunt u ook half in het water plaats nemen, dit is ook een ideale plek voor kleinere kinderen.
Met behulp van een externe hout gestookte kachel kunt u uw hottub snel verwarmen. Compleet met bubbelsysteem voor optimaal genieten.
Een heerlijke buitendouche en relaxstoelen maakt deze discrete relaxplek (zomer en winter) compleet voor een onvergetelijk weekend of (mid)week.  

  Gastheer landschap Westerwolde

In 2018 zijn Jaap en Sari druk bezig geweest met de cursus gastheer van het landschap Westerwolde. Zij dragen nu officieel de naam 'gastheer-vrouw van het landschap Westerwolde'. Jaap en Sari hebben kennis opgedaan van van het ontstaan, de kernkwaliteiten en de natuurwaarden van het gebied. Wij kunnen u dit jaar dus nog veel meer mooie plekken in Westerwolde aanwijzen. In de Eendekoel`n komen oude kaarten van de omgeving te hangen en leuke foto`s uit vroegere tijden. Ook er is er door hen een cultuurhistorische wandeling van 8km gemaakt vanuit de Sikkenberg. In samenwerking met B&B 'De Porrepoele' zullen er ook excursies onder leiding van een natuurgids georganiseerd worden, deze excursies hebben de mooie naam: 'Op Laarzen En Sandalen'.

 

 


Nog geen bestanden

 

 

Kampeerbungalow

Kampeerbungalow
3-6 Pers
Von 70

Hut voor Trekkers

Hut voor Trekkers
4 Pers
Von €150

Familietent "Panorama"

Familietent "Panorama"
5 Pers
Von €150

Blokbungalow

Blokbungalow
6 Pers
Von €125

Safaritent "Zambia"

Safaritent "Zambia"
6 Pers
Von €175

Familiehuis "Zwaluw"

Familiehuis "Zwaluw"
12 Pers
Von €495

Ausstattung

  • Restaurant
  • Freibad
  • Großer und kleiner Sanitärblock
  • Wäscherei
  • Chemietoilettenkippe
  • Sport- und Spielfelder
  • Brötchenservice (während der Schulferien)
  • Tierwiesen
Alle Einrichtungen anzeigen

Was unsere Gäste über den Sikkenberg sagen

Möchten Sie über die neuesten Nachrichten von De Sikkenberg informiert werden?     

Newsletter abonnieren