Wähle deine Sprache: |

Wander/Radfahrer-platz

Type Campen
Preis €8,50 pro Person und Nacht

Wanderplätze sind auf verschiedene Felder verteilt und werden pro Person berechnet, unabhängig von einer oder zwei Übernachtungsgästen in einem kleinen zelt. Dieses Zelt kann maximal 9 m2 groß sein.

Unsere Wanderplätze befinden sich auf weitläufigen Campingplätzen mit mindestens einem Kinderspielplatz in der Mitte. WanderPlätze können für den Zeitraum von halb April bis halb Oktober gebucht werden. Auf diesem plätzen besteht kein Stromanschluss.

Felder mit Wander/Radfahrer-plätzen

  • Buizerdveld
  • Cetti's-zangerveld
  • Fazantenveld
  • Leeuweriksveld
  • Reigersveld

Nicht inbegriffen
Kurtaxe (1,00 € pro Person pro Nacht)

 

Prijslijst kamperen 2023 (PDF)

Preis & Verfügbarkeit

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Deze camping heeft alles wat nodig is om iedereen tevreden te maken. Voor kinderen is er een recreatie team die zeer enthousiast is. Dit geldt ook voor de jeugd. Voor (jong) volwassenen is er ook genoeg te doen.De cafetaria is ook zeer goed. De omgeveing is met de fiets heel goed te bekijken: onstwedde, stadskanaal, vlagtwedde, bourtange, borger (hunnebedden) enz. Om een langverhaal kort te maken: zeker een idee als je met een jong gezin in nederland op vakantie wilt.

dit artikel is geschreven toen we er waren.

Laurens, Beoordeling 9

Wij hebben er een geweldig verblijf gehad. Een zeer kindvriendelijke auto vrije camping. Voor de kinderen word er van alles georganiseerd. Voor de oudere jeugd ook van alles te doen. Wij hadden een comfort plus plek die is ons prima bevallen. Eigenaren zeer leuke mensen. Volgende jaar gaan we er zeker weer heen.

Jenjoh, Beoordeling 10

Möchten Sie über die neuesten Nachrichten von De Sikkenberg informiert werden?     

Newsletter abonnieren