Volleyfest

Op 15/16 en 17 juni 2018 vindt het jaarlijkse "Volleyfest" plaats op ons park.

Vanaf dit jaar gaat Volleyfest samen met WAKE. Hierdoor wordt het festival uitgebreid met workshops en verschillende leuke activiteiten.

Dit festival weekend bestaat uit; een volleybaltoernooi, seminairs, workshops en natuurlijk het muziek festival en kamperen op het terrein van De Sikkenberg.

Iedereen is welkom! Het festival is geschikt voor jongeren en volwassenen in alle leeftijden. Ben je een liefhebber van sport, spel, muziek en gezelligheid dan is het "Volleyfest" the place to be.

Het Volleyfest is dit jaar op 15/16 en 17 juni. Naast volleybal is nieuw dit jaar dat er ook een beach volleybal competitie georganiseerd wordt en diverse workshops en andere inspirerende activiteiten. We zijn samen gegaan met WAKE die met name de workshops en seminairs verzorgd. Next move zal gaan over het sportieve deel. Onder anderen zullen er de volgende artiesten komen dit jaar: Hanne de Vries, Paul Colmen, Damascus en de Transform DJ`s.

Ticket

Een ticket voor het hele festival is inclusief de overnachtingen van vrijdag 15 tot zondag 17 juni. Met een ticket voor Volleyfest heb je toegang tot alle concerten op het terrein. Bij een overnachting moet u zelf zorgen voor een tent of caravan. 

Als bezoeker kunt u gebruik maken van alle facilitaire voorzieningen en natuurlijk ook het zwembad. Ook is er tijdens het hele weekend op verschillende plekken op het terrein catering aanwezig.

 

- Bestel je ticket vanaf 1 maart via deze link.

- Voor meer info; zie www.volleyfest.nl of mail info@volleyfest.nl.

We zien je graag in juni op dit geweldige festival!

 

 

 

Prijs & beschikbaarheid

http://www.volleyfest.nl/tickets/

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief