Volleyfest

Op 8/9 en 10 september vindt in samenwerking met Athletes In Action het jaarlijkse "Volleyfest" plaats op ons park.

Dit festival weekend bestaat uit; een volleybaltoernooi, muziek festival en kamperen op het terrein van De Sikkenberg.

Iedereen is welkom! Het festival is geschikt voor jongeren en volwassenen in alle leeftijden. Ben je een liefhebber van sport, spel, muziek en gezelligheid dan is het "Volleyfest" the place to be.

 

Het toernooi

Het volleybaltoernooi bestaat uit een toernooi voor jongeren tot +/-20 jaar en een toernooi voor 18+ ers (volwassenen). Alle activiteiten van het evenement vinden plaats op onze veldenAlles is dus lekker dichtbij. De winnaar van elk toernooi ontvangt een Volleyfest bokaal. Een team bestaat uit minstens 6 spelers. Je kunt bij de aankoop van de ticket voor het festival aangeven in welk team je speelt. Ook als je niet meedoet aan het volleybaltoernooi ben je van harte welkom op het Festival. Als je een ticket koopt voor het festival heb je recht op deelname aan het volleybaltoernooi, bezoek aan het concert en het kamperen op het festivalterrein. Je bepaalt zelf waarvan je wel of niet gebruik maakt. Heb je geen team, geef je dan individueel op. Er kan namelijk ook een team worden samengesteld uit individuele aanmelders.

Het volleybaltoernooi en festival zijn zeer geschikt voor:

-Jeugdgroepen
-Verenigingen
-Vriendengroepen
-Familie
-Sportteams
-Collega’s
-Klasgenoten
-Gezinnen enz.

Ticket

Een ticket voor het hele festival is inclusief de overnachtingen van vrijdag 8 september tot zondag 10 september. Bij een overnachting moet u zelf zorgen voor een tent of caravan. Het is ook mogelijk om een groepstent te huren via ons.

Als bezoeker kunt u gebruik maken van alle facilitaire voorzieningen en natuurlijk ook het zwembad. Ook is er tijdens het hele weekend op verschillende plekken op het terrein catering aanwezig.

De Sikkenberg is vanaf vrijdag 8 september 13:00 uur tot zondag 10 september 20:00 uur geopend voor bezoekers van het festival. Uiteraard kunt u langer bij ons verblijven tegen de gebruikelijke tarieven.

 

Muziek en Concerten

Het Volleyfest staat ook dit jaar weer bol van muziek en concerten. Met een ticket voor Volleyfest heb je toegang tot alle concerten op het terrein.

Op vrijdagavond starten we met een sfeervol kampvuurconcert.

Op zaterdag 9 september is er tijdens het volleybaltoernooi een open podium. Hier krijgen beginnende artiesten de gelegeheid om zichzelf te profileren temidden van de bezoekers.  Aanmelden voor het open podium kan via info@volleyfest.nl. De Organisatie (Athletes In Action)  maakt een keuze uit de aanmeldingen. De zaterdagavond is het muzikale hoogtepunt van het festival. De hele avond treden bekende artiesten op. Ook dit jaar is er een buitenlandse acts. Dit concert mag je niet missen!

Op zondagmorgen is er om 11:00 uur een sing-in. De muziek wordt net als altijd verzorgt door de band Aftershock.

 

Voor meer info; zie www.volleyfest.nl of mail info@volleyfest.nl.

We zien je graag in september op dit geweldige festival!

 

 

 

Prijs & beschikbaarheid

http://www.volleyfest.nl/tickets/

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief