Volleyfest

Op 15/16 en 17 juni 2018 vindt het jaarlijkse "Volleyfest" plaats op ons park.

Vanaf dit jaar gaat Volleyfest samen met WAKE. Hierdoor wordt het festival uitgebreid met workshops en verschillende leuke activiteiten.

Dit festival weekend bestaat uit; een volleybaltoernooi, muziek festival en kamperen op het terrein van De Sikkenberg.

Iedereen is welkom! Het festival is geschikt voor jongeren en volwassenen in alle leeftijden. Ben je een liefhebber van sport, spel, muziek en gezelligheid dan is het "Volleyfest" the place to be.

Het toernooi

Het volleybaltoernooi bestaat uit een toernooi voor jongeren tot +/-20 jaar en een toernooi voor 18+ ers (volwassenen). Alle activiteiten van het evenement vinden plaats op onze veldenAlles is dus lekker dichtbij. De winnaar van elk toernooi ontvangt een Volleyfest bokaal. Een team bestaat uit minstens 6 spelers. Je kunt bij de aankoop van de ticket voor het festival aangeven in welk team je speelt. Ook als je niet meedoet aan het volleybaltoernooi ben je van harte welkom op het Festival. Als je een ticket koopt voor het festival heb je recht op deelname aan het volleybaltoernooi, bezoek aan het concert en het kamperen op het festivalterrein. Je bepaalt zelf waarvan je wel of niet gebruik maakt. Heb je geen team, geef je dan individueel op. Er kunnen namelijk ook teams worden samengesteld uit individuele aanmelders.

Het volleybaltoernooi en festival zijn zeer geschikt voor:

-Jeugdgroepen
-Verenigingen
-Vriendengroepen
-Familie
-Sportteams
-Collega’s
-Klasgenoten
-Gezinnen enz.

Ticket

Een ticket voor het hele festival is inclusief de overnachtingen van vrijdag 15 tot zondag 17 juni. Bij een overnachting moet u zelf zorgen voor een tent of caravan. Het is ook mogelijk om een groepstent te huren via ons.

Als bezoeker kunt u gebruik maken van alle facilitaire voorzieningen en natuurlijk ook het zwembad. Ook is er tijdens het hele weekend op verschillende plekken op het terrein catering aanwezig.

De Sikkenberg is vanaf vrijdag 15 juni 13:00 uur tot zondag 17 juni 20:00 uur geopend voor bezoekers van het festival. Uiteraard kunt u langer bij ons verblijven tegen de gebruikelijke tarieven.

Muziek en Concerten

Het Volleyfest staat ook dit jaar weer bol van muziek en concerten. Met een ticket voor Volleyfest heb je toegang tot alle concerten op het terrein.

  

Voor meer info; zie www.volleyfest.nl of mail info@volleyfest.nl.

We zien je graag in juni op dit geweldige festival!

 

 

 

Prijs & beschikbaarheid

http://www.volleyfest.nl/tickets/

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief