Kies uw taal: |

Amazing Grace Festival

Van 3 t/m 6 juni (Pinksteren) wordt het Amazing Grace Festival georganiseerd op ons terrein. Het festival is een initatief van Serious Music Events. Een weekend lang kun je genieten van optredens van bekende christelijke artiesten, workshops en sprekers.

>> Dagtickets zijn verkrijgbaar via Eventree

>> Wil je overnachten? Boek dan je kampeerplaats of accommodatie via deze pagina. De prijzen zijn inclusief jouw festivalticket. 

Programma

We beginnen vrijdagavond met een optreden van Kees Kraayenoord en Mozaiek Worship en een silent disco. Zaterdag is er een concert van Sharon Kips en band. In de avond zijn er optredens van Irma Dee en band, Ralph van Manen en band, zandtovenaar Gert van der Vijver en Rosa, Sera Noa en Rick Jan. Verder hebben we een DJ- en een graffiti-workshop voor jongeren, een workshop voor (jonge) ouders over geloofsopvoeding en een kinderprogramma.

Op zondag is er een pinksterdienst met medewerking van de Amazing House-band en spreker Gerrit Lolkema. 's Middags treedt de The Love Revolution Band op met Hanne de Vries en Eline Edens. 's Avonds is er een concert van de Amerikaanse Gospel zangeres Laeh Jones.

Op maandag sluiten we het festival af met optredens van cabaretier Timzingt en TRINITY.

Kamperen of accommodatie huren
Volg onder aan deze pagina de stappen in de blauwe balk om een eenvoudig overzicht met de beschikbare accommodaties of kampeerplaatsen te krijgen. Selecteer het reisgezelschap, kies de manier van overnachten en vul de datum in (3 t/m 6 juni). De kosten zijn inclusief de tickets voor het festival. Klik hier om onze verschillende accommodaties te bekijken.

Vragen
Voor vragen over het festival zelf verwijzen we je graag door naar Serious Music Events of kijk op de Facebookpagina of Instagrampagina van het festival. Heb je vragen over de overnachtingen? Neem dan contact met ons op via info@sikkenberg.nl of (0599) 66 11 44. 

 

 

 

Kampeerbungalow

Kampeerbungalow
3-6 pers
Vanaf 70

Trekkershut

Trekkershut
4 pers
Vanaf €150

Familietent Panorama

Familietent Panorama
5 pers
Vanaf €150

Blokbungalow

Blokbungalow
6 pers
Vanaf €125

Safaritent Zambia

Safaritent Zambia
6 pers
Vanaf €175

Familiehuis Zwaluw

Familiehuis Zwaluw
12 pers
Vanaf €495

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Openluchtzwembad
  • Groot en klein toiletgebouw
  • Wasserette
  • Stortplaats chemisch toilet
  • Sport- en speelvelden
  • Speeltoestellen
  • Versbroodservice
  • Dierenweides
Bekijk alle faciliteiten

Wat zeggen onze gasten over de Sikkenberg

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van De Sikkenberg     

Inschrijven nieuwsbrief