Jeugd-Van-Toen-Week

Jeugd-Van-Toen-Week op vakantiepark De Sikkenberg 2 t/m 6 juli 2018

Vakantiepark De Sikkenberg biedt een midweek van ontmoeting met God en met elkaar speciaal voor 55-plussers. Vlak voor de schoolvakanties is er de mogelijkheid om op ons vakantiepark heerlijk te genieten van rust, ruimte en gezelligheid.

De Sikkenberg is gelegen in het prachtige Westerwolde: een unieke streek in Oost-Groningen met vele wandel- en fietspaden en karakteristieke oude dorpen. In de directe nabijheid vindt u ook grotere plaatsen als Stadskanaal, Winschoten en Emmen, waar het heerlijk winkelen is.

Tijdens deze week is er een gevarieerd programma met tal van activiteiten. Een oudhollandse spelletjesavond, een heerlijke boswandeling en een bijzondere excursie, om maar even een paar voorbeelden te noemen.

Naast deze activiteiten neemt Gerrit Lolkema u tijdens een drietal Bijbelstudies en dagsluitingen mee in een verdiepende week rond het Onze Vader. Jezus zelf leerde ons dit gebed te bidden.       

Alleen al daarom vraagt het om onze aandacht. Elke keer spreekt Jezus ons aan in deze woorden. Hij bemoedigt en scherpt ons, door in het Onze Vader te laten zien, dat Zijn Koninkrijk doorbreekt in ons gebroken bestaan.

Hou de website en Facebook in de gaten voor meer informatie over dit weekend!